Blöder ihjäl

Idag är det söndag. Jag ska göra manikyr, pedikyr, raka benen och plocka ögonbrynen. Bara... Ja.

My memories in blue

Det här saknar jag! Grebbestad 2010 midsommarafton. Sov i en liten husvagn tillsammans med med 10 svettiga killar. Jobbigt då, men ler när jag tänker på det. Haha! Puss och kram

Be good

Var ute på gaddesanna med fina vänner igår på dan. Senare på kvällen drog vi till Göteborg för att möta upp lite fler folk och grilla och dricka vin. Mötte även min going Rasmus som var i Göteborg. Sov i Johans lägenhet och åkte hem imorses. Jättetrevligt! Mår dock lite dåligt idag. Puss och kräm

Splitting the atom


One night to be confused


Rome rome rome


Gråter en skvätt

Åh, va mycket bilder det blev helt plötsligt. Men kan inte låta bli att gå igenom gamla arkiv, se hur snygg jag va förut, gråta en skvätt, att jag faktiskt tog en del fina bilder och många bilder som väcker fina fina minnen. MÅSTE laga min kamera. Kram

I don't have to sell my soul, he's already in me


Tunn och helig

Fan va tunn man va på den tiden. Haha

You're zero


Every park bench screams your name


I wish I had a loving man in my life


Now my feet wont touch the ground


Say, what did you do with him today?


Pink tulips


091226-30


London calling

Vill ut och resa. Åka en weekend till london igen i höst kanske?
Nästa sommar åker förhoppningsvis jag och Johan till Thailand över sommaren och reser runt. Om jag får ett jobb vill säga...

Go short shorts!

Har haft världens grymmaste helg. Har varit fullt hus här och hur roligt som helst. Nu känns det dock som om man har varit på festival i en vecka. Helt slut i kroppen. Var också i Tidaholm från måndag till tisdag och kollade på Björn Rosenström. Haha fyfan!
Idag åker jag och my love till Sundsvall. Ser framemot att sitta i en bil i 8 h :)
Puss och kram!

Lata dagar

Detta är ungefär vad som händer. Knutte är med i sjuntorp hos Johan. Mycket altanhäng. Har haft nära och kära här. Grillat, varit på kalas, solat och promenerat. Helgen kommer bli grym då vi får ett STORbesök.
Puss och kram

No summer rain

Livet leker. Är tillsammans med personen jag tycker mest om i hela världen, njuter av vädret, vi är lediga, dricker vin och har sex. Inget är bättre!

Just nu

Ligger ute i solen på en filt, dricker flädersaft och inser att imorgon kommer min husband hem. MIN MAN KOMMER HEM IMORGON EFTER 5 VECKOR!!!! Helt sinnesjukt! Fan vad jag har längtat

Fettofrukost

Just det. Det här åt jag till frukost när emilia hälsa på. Fyfan va illa vi mådde efteråt

Latest

Emilia hälsade på i Göteborg. Vi kollade film och sov i samma säng. Myspys¨
Drog ut med becca på lipz. Vi skulle till emma egentligen (den nya krogen i thn, men det var väldigt dött).
Jag och min fina och bästa vän
Hade galet kul och fick skoskav för att jag dansade för mycket
Dagen efter. Mådde mindre bra, men käkade thaibuffé med min syster, promenerade, kollade på fall påsläppen och drog till Björk på kvällen med Diana och Mathias. Bra dag!
Så här mätt och go va jag efter
Utsikt vid olidan
Tog en rök
Tog en till rök. "Strike a pose"¨
Fallen
Puss och kram!

Inte okej

Blir alltid sugen på tacos varje gång jag använder min datorväska. Det är inte okej

Förbannade jävla dag

Det har varit en konstig dag. Än är inte dagen över så jag ska inte säga att hela dagen har varit konstig för det är fortfarande timmar kvar på det här dygnet. Jag kan dra det från början. Detta är mest för mig själv. För att jag ska få ur mig all frustration. Och nej, jag är inte lika glad som jag var i det förra inlägget. Här kommer det i alla fall:
Jag vaknar av att klockan ringer 08.30. Bestämmer mig för att snooza. Jag snoozar till 11.00 då jag får ett sms av Johan som frågor om jag är vaken. Självklart är jag det!
Vid 11.00 har jag en facebookdejt med Johan (ingen skypedate denna gången).
Efter dejten inser jag att jag måste äta lite frukost, städa lite, slänga sopor osv. Så jag får lite bråttom eftersom jag lovat mamma att komma hem i eftermiddag. Fan!
13.30 sitter jag på bussen från studiegången till centralstationen i Göteborg. Har en tung väska med mig och min dator. När vi kommit halvvägs med bussen hoppar en tant på bussen. Hon ska bestämt sitta på mitt säte eftersom det är en handikappsplats. Hon frågar inte, utan hon putter ner min väska. HON PUTTER NER MIN VÄSKA FRÅN SÄTET TILL GOLVET. Jag var så chockad och tom på ord att jag inte kan eller vill käfta mot henne. Väl vid centralstationen så flyttar hon på sig så att jag ska kunna komma ut med min nedputtade väska, då knuffar jag henne hårt i sidan. Och jag lovar, det kändes helt fantastiskt.
14.15 sitter jag på erstättningsbussen mot Trollhättan. Bara ersättningsbuss är ett störande ord. Fyfan. Men jag klagade inte. Slängde på resten av film som jag somnade till igår och allting rullar. Även bussen.
Framme i Trollhättan tar jag buss 24 till mamma. Och jag hatar denna förbannde jävla buss. För alltid är det något psyko som sätter sig bredvid än eller fullt av tanter med gardiner runt huvudet som skäller på någon över telefon. Natruligtvis så sätter sig samma pysko som sist jag åkte buss 24. En kärring som viskade "busfrö" till mig från drottningtorget ända tills jag klev av. Denna gången satt hon och fnissade hela vägen och pekade på mig. Trots att hon satt bredvid mig. (En sak bara, hur stor är chansen att samma psyko sätter sig bredvid än på bussen två gånger?) Ännu ett störningsmoment. Hade jag haft något hårt att klubba henne med så hade jag gjort det. Hade ju datorn med mig i o för sig, men den har MÅG betalat.
Kliver av bussen. Det är varmt och klibbigt. Bär på en förjävla tung väska. Kommer hem. Mamma är inte hemma. (Hon ville att jag skulle komma hem.) Nej, då har hon åkt till stenungssund. Jahapp. Nu har jag ungefär 10% kvar på min stubin.
Glömde min ena väska i Göteborg så jag tänker, "Äh, det är lika bra att åka och hämta den med en gång eftersom mitt fritidskort ändå går ut imorgon. Kutar till bussen, missar den precis och i busskuren sitter det en tantjävel som skrattar åt mig för att jag har missat bussen. (Vad är det med alla dessa JÄVLA tanter?) Åker in till stan igen med nästa buss. Inser att jag har glömt av att äta. Både frukost och lunch. 20 minuter kvar tills bussen går till Göteborg och jag bestämmer mig för att köpa Pommes och korv. Längtade efter det och såg fram emot det. Åt alltid det när jag var yngre. Betalar 50 kr för skiten. Äter och inser att det kan fan va den äckligaste korv och pommes jag någonsin ätit. När jag dessutom beställer så flörtar idioten i kiosken med mig. Inte nog med det, det kommer en gubbe som ställer sig bredvid mig och säger "Tjena tjejen! Hur är leget?" JA, han sa leget istället för läget. När jag käkat klart går jag till busskuren. Då kommer det en tjej som kanske va 30 bast. Hon hostar och hostar. Nyser och nyser. Men inte fan håller hon för munnen eller näsan. Kände bokstavligt talat hur sjukdomen kröp på mig. Hur den rev sig in under mig hud och spreds i mitt blod. Helvete tänkte jag. Nu blir jag säkert sjuk Och det blir jag säkert. För mitt imunförsvar är absolut inte det bästa.
Nu sitter jag här i alla fall. På bussen mot Göteborg igen för att hämta en jävla väska. Nu har jag 2% kvar på min stubin och jag hoppas att dessa 2% räcker dagen ut.

För alltid glad

Vart är jag? på en ersättningsbuss. Nu ska skiten hem. Kom dock på att jag glömde en väska, så får åka tillbaka sen. Men vad gör det? Julia är glad. Alltid glad

dagens snyggaste

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det tvätt- och städdagen! Och så spöregnar det och åskar här i Göteborg. Hur trevligt?! Nu ska jag laga soppa, äta den, svälla och sedan fortsätta med mitt roliga liv. Ikväll åker jag hem till Trollhättan. Bajs.
På torsdag blir det utgång! Kuk, vad mycket vin det blir hela tiden. Hej hopp kallops!

Gråta mitt på gatan

Har förövrigt klippt av håret med ca 15-20 cm. Känns jävligt skönt

got 2 find a way 2 be next 2 you


Dagens hat

Såg en tant som såg ut så här. Fan vad arg jag blev då! Vem har ett sånt här ansiktsuttryck konstant?

De senaste dagarna

Käkade en sådär god (men dyr och lyxig höhö) sommartallrik med Rebecca i nordstan
Rebecca tog studenten 10 juli. Detta var ju dock ett tag sedan.
Drack öl med Rebecca, Frida och Dahlman
Käk på strandgatan, en förjävla varm sommarkväll
Butlers
Butlers
Parkhäng
Fina
Strandis igår
Backstage
Backstage, Rebecca och Victor
Plockade blommor när jag var utelåst
Och jag flår som satan! Är det ens möjligt när man har solat i sverige?
Kort och gott!

Bonfires

Idag är det en vecka kvar tills jag får träffa min fina kille igen. Tiden har gått fort och långsamt på samma gång. Sitter på bussen nu tillbaka till Göteborg. Är inte framme försen 24.00. Men vad gör det? Jag kan ändå inte sova nu för tiden. Ska rannsaka mig själv i natt. Inte för att jag behöver det, mer för att jag måste.

RSS 2.0